Nyheter

Tillbaka

Välkommen på en kväll fylld med idrott och glamour! Festen går av stapeln 4.2.2017 på det nya Clarion hotellet i Helsingfors.

av FSI:s informatör den 04.11.2016
(läst av 7356 besökare)

Dags för Idrottsgalan!

Det är igen dags att nominera finlandssvenska kandidater till Bragdmedaljen, årets förening, ungdomspriset och årets tränare. Nomineringen sker på www.idrottsgalan.fi och är öppen fram till 30.11.

- Vi vill ha nomineringar från hela Svenskfinland. Vi har en sådan fantastisk bredd på vår finlandssvenska idrottsverksamhet att det är självklart att den också ska både synas och firas på Idrottsgalan, säger FSI:s ordförande Håkan Nystrand.

Den finlandssvenska Idrottsgalan ordnas den 4 februari 2017 på nyöppnade Clarion Hotel Helsinki på Busholmen i Helsingfors. Galan gästas av de rikssvenska artisterna Uno Svenningsson och Patrik Isaksson. Dessutom uppträder bland annat KAJ och Nina Lindroos med The Royalties.

- Idrottsgalan kommer givetvis att uppmärksamma Finland 100 år, och priskategorin årets sportklipp som välkomnar bidrag av allmänheten får gärna visa på det aktiva idrotts- och motions-Finland, berättar FSI:s generalsekreterare Christel Björkstrand.

Den finlandssvenska Idrottsgalan arrangeras av Finlands Svenska Idrott r.f.

FINLANDS SVENSKA IDROTT r.f.

Gjuterivägen 10
00380 Helsingfors
FINLAND

telefon: 0207309290 (växel)
e-post: info(AT)idrott.fi
FO-nummer: 0211087-9