Nyheter

Tillbaka

Vi söker en energisk, öppen och social person med erfarenhet av tränaruppgifter för ett vikariat som förbundstränare till Finlands Svenska Orienteringsförbund. under tiden 7/2017 - 7/2018 antingen på heltid eller deltid, då som del av ett tränarteam.

av Jeanette Harf den 19.06.2017
(läst av 12198 besökare)

Finlands Svenska Idrott anställer en förbundstränare

Vi söker en energisk, öppen och social person med erfarenhet av tränaruppgifter som vikarie för vår förbundstränare under tiden 7/2017 - 7/2018 på heltid eller deltid (då som del av ett tränarteam). Vi söker dig som kan planera samt förverkliga träningsverksamhet, har ledaregenskaper och god samarbetsförmåga. Du ska vara beredd att resa i arbetet. Kompetenskrav är yrkestränarexamen eller annan lämplig utbildning för uppgiften.

Som tränare inom Finlands Svenska Orienteringsförbund r.f. ansvarar du för träningsläger, tränar- och banläggarutbildning samt fungerar i nära kontakt med våra medlemsföreningar i Österbotten. Utöver förbundets verksamhet har vi ett nära samarbete med Suomen Suunnistusliitto, Vörå samgymnasium - idrottsgymnasium, Folkhälsan Utbildning AB, Vasaregionens Idrottsakademi och Österbottens idrottsdistrikt.

Du anställs av Finlands Svenska Idrott r.f., som är en takorganisation för finlandssvenska grenförbund, och ditt uppdrag görs inom Finlands Svenska Orienteringsförbund r.f.

I förbundstränarens arbetsuppgifter ingår bl.a att

 • utveckla och leda förbundets träningsverksamhet tillsammans med grenchefen och förbundets styrelse.
 • planera, genomföra och koordinera daglig träningsverksamhet i Österbotten med Vasa Idrottsakademi, Vörå samgymnaisum - idrottsgymnasium och Suunnistusliitto
 • planera övrig regional träningsverksamhet i Österbotten enligt verksamhetsplan och i samråd med föreningarna
 • planerandet FSO:s träningsläger och fungera som tränare på lägren
 • delta i och koordinera träningsgruppernas verksamhet.
 • delta i tränar- och banläggarutbildning samt materialframställning

Vi erbjuder:

 • en mångsidig och varierande arbetsmiljö
 • möjlighet att påverka förbundets träningsverksamhet
 • möjlighet att påverka din arbetsbild och -tid
 • ett trevligt kollegium bland Finlands Svenska Idrotts personal
 • lunchsedlar och motionssedlar

Beroende på om anställningen är på hel- eller deltid kan vi skräddarsy din arbetsbeskrivning. Anställningsförhållandet görs med Finlands Svenska Idrott rf, som är den juridiska arbetsgivaren men du jobbar för Finlands Svenska Orienteringsförbund rf.

Skicka en fritt formulerad arbetsansökan, CV och löneanspråk senast 26.6.2017 till FSO, Nokiavägen 2-4, 00510 Helsingfors eller tarja.krum@idrott.fi. Rubrik FSO-tränare.

Förfrågningar riktas till grenchefen Tarja Krum tel. 040-6212560, tarja.krum@idrott.fi.

FINLANDS SVENSKA IDROTT r.f.

Gjuterivägen 10
00380 Helsingfors
FINLAND

telefon: 0207309290 (växel)
e-post: info(AT)idrott.fi
FO-nummer: 0211087-9