bli en Skola i rörelse

Kom med genom att registrera er skola som en Skola i rörelse. Ni får hjälp av ett omfattande Skolan i rörelse-stödnätverk, till exempel:

färdiga materialpaket
konkreta ideér för skoldagen
verktyg för att planera och värdera verksamheten
gemensamma möten
information om utbildningar och aktörer som stödjer skolan, allt samlat på en och samma plats.

Så här fungerar det:

1. Registrera skolan som en Skola i rörelse via http://www.liikkuvakoulu.fi/kom-med. Registreringen är kostnadsfri.
2. Ni får ett lösenord till stödsidorna för Skolan i rörelse per e-post. På stödsidorna har vi färdigt samlat tjänster som stödnätverket kring Skolan i rörelse erbjuder er på en och samma plats.
3. Ni får stödmaterial. I fortsättningen kommer vi att skicka även annat, konkret stödmaterial till de skolor som registrerat sig som Skolor i rörelse. Under den närmaste tiden kommer ni att få bland annat en affisch till skolans vägg, Handboken om resan till en Skola i rörelse, och ett verktyg för att bedöma nuläget i skolan.
4. Utveckla de sätt som bäst passar för er skola och genomför Skolan i rörelse-verksamhet i skolans vardag. Dra nytta av den hjälp som vi erbjuder men gör verksamheten till er egen grej som hela skolan kan ta del i.
5. Hör gärna av er till oss, både gällande bra och mindre bra idéer: liikkuvakoulu (a) likes.fi
6.  Vi utvecklar stödsidorna och stödnätverkets verksamhet enligt er feedback. Berätta för oss om era önskemål gällande tjänster som fattas och kommentera de tjänster vi erbjuder. liikkuvakoulu (a) likes.fi

Vi är ju redan en Skola i rörelse!

Registreringen togs i bruk hösten 2014 och den är avsedd både för de skolor som för första gången börjar sin resa till en Skola i rörelse och för de skolor som redan har genomfört Skolan i rörelse-verksamheten i sin skola, samt för alla skolor där emellan. Registrera alltså nu er skola officiellt som en Skola i rörelse och dra nytta av stödtjänsterna.

Mer information:liikkuvakoulu(at) likes.fi.

FINLANDS SVENSKA IDROTT r.f.

Gjuterivägen 10
00380 Helsingfors
FINLAND

telefon: 0207309290 (växel)
e-post: info(AT)idrott.fi
FO-nummer: 0211087-9